UCARD

Dasar Privasi

Dasar Privasi 

Ucard Design & Printing mengendalikan ucard.com.my (‘laman web’). Halaman ini memberitahu anda tentang dasar kami mengenai pengumpulan, penggunaan dan pendedahan Maklumat Peribadi yang kami terima daripada pengguna Laman ini.

Kami menggunakan Maklumat Peribadi anda hanya untuk menyediakan dan memperbaiki Laman ini. Dengan menggunakan (‘laman web ini’), anda bersetuju dengan pengumpulan dan penggunaan maklumat mengikut dasar privasi ini.

Pengumpulan Dan Penggunaan Maklumat
Semasa menggunakan Laman kami, kami mungkin meminta anda memberikan maklumat peribadi tertentu yang boleh digunakan untuk menghubungi atau mengenal pasti diri anda. Maklumat peribadi boleh termasuk, tetapi tidak terhad kepada nama anda (‘Maklumat Peribadi’).

Data Log
Seperti kebanyakan pengendali laman web, kami mengumpul maklumat yang dihantar oleh pelayar anda apabila anda melawat Laman kami (‘Log Data’). Data Log ini mungkin termasuk maklumat seperti alamat Protokol Internet (‘IP’) komputer anda, jenis penyemak imbas, versi penyemak imbas, laman-laman Tapak kami yang anda lawati, masa dan tarikh lawatan anda, masa yang dihabiskan untuk halaman-halaman tersebut dan lain-lain statistik.

Hubungi

hj Shaharum

Hjh Siti Zawiyah

En. Bahry

Pn. Ina